Tina er PakkekalenderAUHs stifter. Tina har flere gange været indlagt i december og hen over julen. Det er svært at være indlagt i forvejen, men i december måned er det endnu sværere, for mens alle hygger med familien, kan det være meget ensomt at være indlagt selv når man har familie, som Tina heldigvis har.
 
Så med det in mente kom hun frem til, at en pakkekalender med hyggelige ting kan være med til at gøre det lidt nemmere og hyggeligere.
 
Der blev pakket 24 poser med hygiejneting, slik, kreative ting og lidt varmt (en hue, vanter osv.) og hver morgen til morgenmødet skrev de patienter der deltog, deres navne og der blev trukket en vinder af dagens pose. Det udmøntede sig i, at det rygtedes, at man kunne vinde en dejlig pose med hyggelige ting, så for hver dag blev der flere og flere, der deltog.

Personalet fortalte Tina, at de var utrolig glade for den succes og glæde de kunne se blandt patienterne og de oplevede faktisk også, at alle var gode til at dele indholdet mellem sig.

PakkekalenderAUH blev grundlagt i 2017, og den har med tiden udviklet sig fra Tinas stamafdeling i Risskov til 11 afdelinger på Skejby Sygehus (AUH) og Psykiatriens Hus, Aarhus og Silkeborg samt Retspsykiatrisk ambulatorium.
 
Der skal hvert år laves 288 poser (12x24) samt varme ting til ambulatoriet til deres patienter.

I 2021 kom NORMAL med på banen, da de donerer julegaverne, som hvert år bliver delt ud til de patienter, der er indlagt og holder jul på afdelingerne og i Psykiatriens Hus. Vi kører ud til AUH den 24/12 kl. 16 hvor vi deler julegaverne ud til alle.
 
Tina ved at hun er på rette vej med PakkekalenderAUH for hun får hvert år
dejlige og varme mails og sms fra nogle af modtagerne og personalet som tak for en dejlig kalender. Det luner rigtig meget, og giver energi til at fortsætte.
 
 
Jeg, Sanne, er Tinas Mor, og arbejder i baggrunden og tager sig af alt det administrative og kontakten ”ind og ud vedr. projektet”

Vi samarbejder med flere forskellige firmaer rundt i DK. Vi får også diverse legater fra f.eks. Lions Club og en personaleklub under DSB.

Jeg møder ofte velvillighed til at bidrage enten med diverse donationer eller gode deals, så vi får max ud af vores lille økonomiske råderum. Vi søger altid bredt og får ofte gode ideer af de private personer, der støtter os med deres kæmpe frivillige arbejde. Vi har samlet dem i vores Facebookgruppe, der nu har 111 medlemmer.
 
SÅDAN STARTEDE DET
Tina kom til mig, og spurgte om vi ikke kunne gøre noget for de patienter, der er indlagt i december måned. Desværre pga. hendes egen oplevelser.
 
Der mangler hjemlig hygge, også selvom personalet gør en masse for at hygge om patienterne. Nogle gange er det bare ikke nok, der mangler – især i psykiatrien – at patienterne føler sig som en del af samfundet og sammenholdet, og at nogle tænker på dem, så de glemmer sygdommen og bare kan føle sig lidt normale engang i mellem.
Det er det PakkekalenderAUH kan give dem, og som er vores formål med at lave den HELDIGVIS kommer der glade tilbagemeldinger fra patienter og personale, hvilket giver os energi til at fortsætter.

Som Mor er jeg også stolt over at Tina har været nomineret som kandidat til Gallo Prisen i 2018, 2019 og 2022 der uddeles hvert år den 10. oktober på Sindets Dag netop pga. hendes kæmpe arbejde for PakkekalenderAUH.
 
 
Jeg, Kim, er Tinas stedfar, og mit job med PakkekalenderAUH er at flytte rundt på de forskellige kasser Tina og Sanne fylder, modtager eller afleverer.
 
Når der skal laves plads til mere i pakkekalenderrummet, så er det mig, der er håndværkeren på det. Det kan være nye reoler, en hylde under loftet til flyttekasser vi samler sammen, og bruger når PakkekalenderAUH skal afleveres på Skejby Sygehus.
 
Det er også mig, der fylder bilen, så pigerne bare kan sætte sig ind og køre afsted DOG gør jeg det kun efter anvisning fra Tina. Hun er chefen, og ved hvordan hun vil have det gjort.
 
Det er også mig, der er fotograf, når vi modtager kreative ting fra vores dygtige frivillige af PakkekalenderAUH. Billederne bliver postet på vores interne Facebookgruppe. Det er også med til at give inspiration mellem de kreative damer (der er faktisk ingen mænd i gruppen – kun mig)
 
Tina og Sanne driller mig med at kalde mig PakÆselDotDk fordi det er mig, der tager det tunge læs. Selv betegner jeg mig selv som AlMuligMand.
PakkekalenderAUH